Masaj

Programari: 0757.726.532

Centru de masaj Signature va propune o gama larga de masaje efectute atat manual cat si cu aparatatura pentru partea terapeutica si de recuperare ( radioterapie,fototerapie, ultrasunete). Masajul manual este efectuat in profunzime (deep tissue massage) dar si senzorial(superficial) in functie de preferintele fiecarui client. In cadrul masajului manual pe langa tehnicile normale aplicam si trigger points si presopunctura pentru o relaxare cat mai profunda a musculaturii dar si pentru tratarea cauzei nu doar a efectului. Daca doriti un masaj terapeutic de calitate realizat in profunzime nu doar superficial la nivel senzorial, nu ezitati sa ne contactati si veti simti cu adevarat beneficiile adevaratului masaj realizat pentru cauza nu doar pentru efect. Va asteptam!

 1. Masaj relaxare (suedez, somatic)
  49 ron / 30' 70 ron / 50'
  Oamenii care se decid pentru prima data sa mearga la un masaj, de obicei aleg masajul suedez, fiindca reprezinta o experienta foarte placuta. Masajul de relaxare pe langa faptul ca ajuta la relaxarea musculara si eliminarea stresului acumulat de organism, eficientizeaza circulatia sangvina si porteaza limfa ajutand corpul sa elimine toxinele si poate rezolva anumite probleme de sanatate.
 2. Masaj terapeutic & trigger points & shiatsu
  70 ron / 45'
  Terapia Trigger Point combinatat cu masajul localizat poate să vă elibereze de durerile asociate cu aceste zone. "Trigger points" reprezinta puncte de tensiune musculara maxima cu un grad ridicat de hipersensibilitate ce denota prezenta unei leziuni musculare acute sau cronice. Prin presarea acestor puncte se elibereaza tensiunea si se reface zona afectatata.
 3. Masaj anticelulitic & drenaj limfatic
  49 ron / 30' 70 ron / 50'
  Masajul anticelulitic are ca scop indepartarea celulitei, remodelarea aspectului tesutului adipos. Combinatia masajului anticelulitic cu masajul limfatic) are rezultate mult mai eficiente decat aceste masaje efectuate individual. Masajul anticelulitic nu trateaza definitiv celulita dar contribuie la uniformizarea aspectului pielii. Are un efect deosebit asupra celulitei favorizata de sedentarism si alimentatie nesanatoasa.
 4. Masajul reflexoterapeutic
  70 ron / 45'
  Principiul pe care functioneaza reflexoterapia este simplu: fiecarui organ ii corespunde un punct reflex pe corp. Cand unul dintre organe este afectat de o boala, punctul sau reflex semnaleaza problema – in zona respectiva se depun toxine care pot fi inlaturate prin masaj. Circulatia sangelui va redeveni normala, iar organul afectat va fi din nou sanatos.
 5. Masaj sportiv
  49 ron / 30' 70 ron / 50'
  Este un masaj efectuat pentru a preveni viitoare leziuni si afectiuni musculare, articulare, pentru a imbunatati forma fizica si a grabi recuperarea dupa un traumatism. Se recomanda sportivilor dar si persoanelor cu programe intense de pregatire, fara a practica un sport de performanta.
 6. Abonamente masaj
  - 425 ron 10 sedinte masaj 30` - 590 ron 10 sedinte masaj 50' - 325 ron 5 sedinte masaj 50' Valabilitatea abonamentului este de 3 luni de la data achizitionarii. Voucherele cadou trebuie activate in termen de 30 zile de la data achizitionari, in caz contrar se considera expirate.

Signature centru crioterapie