"Massage timing: Doesn’t matter WHEN but it does matter WHEN NOT!"

Masaj & aplicare banda kinesiologică, acupunctură


Cryo Therapy Cluj va propune terapia prin masaj, acupunctură .

Va oferim masaj terapeutic (medical), anticelulitic, sportiv, relaxare, reflexoterapie efectuat de personal calificat (kinetoterapeut).  

Sedintele de acupunctura sunt efectuate de dr. Ion Tudos,  care  are 42 ani experienta in  domeniul medicical.

Masaj relaxare (suedez, somatic)

Oamenii care se decid pentru prima data sa mearga la un masaj, de obicei aleg masaj de relaxare, fiindca reprezinta o experienta foarte placuta. Masajul de relaxare pe langa faptul ca ajuta la relaxarea musculara si eliminarea stresului acumulat de organism, eficientizeaza circulatia sangvina si porteaza limfa ajutand corpul sa elimine toxinele si poate rezolva anumite probleme de sanatate.

Pret masaj relaxare

Sedinta

65 lei

30 minute

Sedinta

110 lei

50 minute

Masaj terapeutic, trigger points & shiatsu, vacumare (infrared)


 
Terapia Trigger Point combinatat cu masajul localizat poate să vă elibereze de durerile asociate cu aceste zone. "Trigger points" reprezinta puncte de tensiune musculara maxima cu un grad ridicat de hipersensibilitate ce denota prezenta unei leziuni musculare acute sau cronice. Prin presarea acestor puncte se elibereaza tensiunea si se reface zona afectatata. Ca si plus folosim tehnologie avansata pentru vacumare zonelor afectate, stimuland circulatia sangelui in zona inflamata, eliberand zona de tensiune mult mai rapid comparativ cu masaj clasic manual. 

Preturi masaj terapeutic

Sedinta

70 lei

30 minute

Sedinta

120 lei

50 minute

Masaj anticelulitic & drenaj limfatic Masajul anticelulitic are ca scop indepartarea celulitei, remodelarea aspectului tesutului adipos. Combinatia masajului anticelulitic cu masajul limfatic are rezultate mult mai eficiente decat aceste masaje efectuate individual. Dacă masajul anticelulitic ti se pare dureros, este pentru că celulita e dureroasă. Oricum, intensitatea masajului se poate ajusta în funcţie de rezistenta fiecareia, ca să nu apara nici vanatai.

Preturi masaj anticelulitic

Sedinta

70 lei 

30 minute

Sedinta

115 lei

50 minute

Reflexoterapie


Reflexoterapia este o forma de tratament prin presopunctura focalizata asupra anumitor puncte de reflex care se gasesc pe talpile picioarelor si care corespund anumitor parti ale corpului. Beneficiile binecunoscute ale unui tratament de reflexoterapie sunt: îmbunatatirea circulatiei, relaxarea si eliberarea de tensiune, calmarea crizelor emotionale, detoxifierea organelor, întinerirea tesuturilor si celulelor, revitalizarea energiei.

Pret sedinta reflexoterapie

Sedinta

95 lei

40 minute

Masaj sportiv


Este un masaj efectuat pentru a preveni viitoare leziuni si afectiuni musculare, articulare, pentru a imbunatati forma fizica si a grabi recuperarea dupa un traumatism. Se recomanda sportivilor dar si persoanelor cu programe intense de pregatire, fara a practica un sport de performanta. Aceste masaje se pot efectua atât în timpul antrenamentelor, dar şi al competiţiilor sportive la care participă sportivii.

Preturi masaj sportiv

Sedinta

70 lei

30 minute

Sedinta

120 lei

50 min


 Banda kinesiologică / kinesio taping

Tehnica kinesio taping se recomandă în multe afecțiuni reumatice, posttraumatice, postoperatorii sau neurologice precum:

• Artrită, artroză, periartrită, bursită, sinovită; Scolioză, cifoză, hiperlordoză, lombosciatică;

• Lombalgie, lombosciatică, spondiloză, hernie de disc; Sechele de entorsă, luxații, fracturi, rupturi de ligament;

• Contracturi musculare, întinderi și rupturi musculare, torticolis;

• Stază venoasă cu edeme pe picioare, drenaj după operații pe ganglioni limfatici (precum mastectomia);

• Amețeli, dureri de cap, constipație, sforăit, etc.

Ce efecte are tehnica kinesio taping?

Studiile științifice au confirmat efectele pozitive asupra pielii, sistemului circulator și limfatic, asupra mușchilor, ligamentelor, tendoanelor și articulațiilor.

Studiile recente au demonstrat eficiența benzilor kinesiologice prin utilizarea lor în scopul diminuării durerii și reducerii edemului, pentru îmbunătățirea mobilității.și amplitudinii de mișcare, pentru îmbunătățirea capacității de contracție musculară și combaterea spasmelor musculare.

Preturi aplicare  benzi kinesiologice

10-35  lei

Abonament


Valabilitatea abonamentului este de 45 zile de la data achizitionarii. Neprezentarea la programarea fara sa anuntati in prealabil cu cel putin 6 ore inainte se considera sedinta pierduta. Abonamentele sunt transmisibile altei persoane doar in perioada lor de valabilitate, in caz contrar sunt considerate nule. Ne rezervam dreptul de a selecta clientela. Va multumim!

Abonament 4 sedinte/50 minute

Abonament

400 lei

4 sedinte /  50'

Acupunctura

Acupunctura este o formă de tratament care presupune introducerea unor ace foarte subțiri prin pielea unei persoane în anumite puncte ale corpului, la diferite adâncimi.

Un medic acupuncurist va introduce ace în corpul unei persoane cu scopul de a echilibra energia. Acesta, se spune, poate ajuta la creșterea bunăstării și poate vindeca unele boli.

Preturi promotionale luna martie acupunctura!

Consultatie


120 lei

Sedinta

125 lei

20/30 minute

Abonament


115 lei

10-12 sedinte

Utilizare acupunctura

Acupunctura este folosită mai ales pentru a ameliora durerea cronică sau pentru a trata simptomele unor boli.

-Dureri de mușchi și articulații, migrene.

-Sistemul cardiovascular (hipertensiune arterială, circulație periferică proastă: mâini și picioare reci)

-Sistemul respirator (răceli, gripe, rinite alergice, rinite cronice, astm, sinuzite)

-Tulburări menstruale, infertilitate, libidou scăzut, tulburări hormonale, menopauză

-Sistem osos artroze, artrite, articulații umflate, mobilitate scăzută, reumatism, tendinite

-Hipertiroidie, hipotiroidie, diabet -Indigestie, hiperaciditate, reflux gastroesofagian, greață, vărsături, constipație, diaree

-Insomnii, afecțiuni emoționale: iritabilitate, anxietate, depresie

-Adicții: dependență de fumat, de droguri, de medicamente Obezitate.

La ce să te aștepți?

Acupunctura este de obicei relativ nedureroasă. Acele vor rămâne pe loc între 5 și 30 de minute.

Numărul de tratamente necesare depinde de individ. O persoană cu o afecțiune cronică poate avea nevoie de unul până la două tratamente pe săptămână timp de câteva luni. O problemă acută se ameliorează în mod normal după 8 până la 12 ședințe.

Valabilitatea unui abonament este de 6 saptamani. Neefectuare lor in perioada de valabilitate duce la pierderea sedintelor. NU se returneaza contravaloarea lor