Masaje terapeutice

Programeaza-te acum!

Signature Health Center va propune terapie prin masaj. Va oferim masaj terapeutic (medical), masaj anticelulitic, masaj sportiv, masaj de relaxare si multe alte tehnici de medicina alternativa pentru intretinerea sanatatii dar si in scop curativ. Masajul este efectuat atat manual cat si cu aparatatura de ultima generatie (masaj anticelulitic, masaj terapeutic, masaj sportiv). Va asteptam!

 1. Masaj relaxare (suedez, somatic)
  55 ron / 30' 85 ron / 50'
  Oamenii care se decid pentru prima data sa mearga la un masaj, de obicei aleg masaj de relaxare, fiindca reprezinta o experienta foarte placuta. Masajul de relaxare pe langa faptul ca ajuta la relaxarea musculara si eliminarea stresului acumulat de organism, eficientizeaza circulatia sangvina si porteaza limfa ajutand corpul sa elimine toxinele si poate rezolva anumite probleme de sanatate.
 2. Masaj terapeutic, trigger points & shiatsu
  90 ron / 45'
  Terapia Trigger Point combinatat cu masajul localizat poate să vă elibereze de durerile asociate cu aceste zone. "Trigger points" reprezinta puncte de tensiune musculara maxima cu un grad ridicat de hipersensibilitate ce denota prezenta unei leziuni musculare acute sau cronice. Prin presarea acestor puncte se elibereaza tensiunea si se reface zona afectatata.
 3. Masaj anticelulitic & drenaj limfatic
  60 ron / 30' 85 ron / 50'
  Masajul anticelulitic are ca scop indepartarea celulitei, remodelarea aspectului tesutului adipos. Combinatia masajului anticelulitic cu masajul limfatic are rezultate mult mai eficiente decat aceste masaje efectuate individual. Masajul anticelulitic nu trateaza definitiv celulita dar contribuie la uniformizarea aspectului pielii.
 4. Reflexoterapie
  85 ron / 45'
  Principiul pe care functioneaza reflexoterapia este simplu: fiecarui organ ii corespunde un punct reflex pe corp. Cand unul dintre organe este afectat de o boala, punctul sau reflex semnaleaza problema – in zona respectiva se depun toxine care pot fi inlaturate prin masaj. Circulatia sangelui va redeveni normala, iar organul afectat va fi din nou sanatos.
 5. Masaj sportiv
  60 ron / 30' 85 ron / 50'
  Este un masaj efectuat pentru a preveni viitoare leziuni si afectiuni musculare, articulare, pentru a imbunatati forma fizica si a grabi recuperarea dupa un traumatism. Se recomanda sportivilor dar si persoanelor cu programe intense de pregatire, fara a practica un sport de performanta.
 6. Abonamente masaj
  - 475 ron 10 sedinte masaj 30` - 650 ron 10 sedinte masaj 50' - 375 ron 5 sedinte masaj 50' Valabilitatea abonamentului este de 45/90 zile pentru 5/10 sedinte de la data achizitionarii. Neprezentarea la programarea fara sa anuntati in prealabil cu cel putin 3 ore inainte se considera sedinta pierduta. Voucherele cadou trebuie activate in termen de 14 zile de la data achizitionari, in caz contrar se considera expirate.

Signature Health Center 2018